Privé lessen Italiaans

Denkt u dat uw talenten het beste tot zijn recht komen met individuele aandacht? Dan zijn privé lessen iets voor u. De privé lessen Italiaans worden voor u op maat gemaakt en afgestemd op uw behoeften, vragen, talenten en mogelijkheden.

Afgestemd op uw behoeften

Als u gemotiveerd, doelgericht en zelfstandig kunt werken is dit iets voor u. Ik schreef een blog over Italiaans studeren met succes. Herkent u zich in dit profiel? Of wilt u het graag ook zo doen? Ook schreef ik een blog over de methode die veel wordt gebruikt bij zelfstudie: Italiaans voor zelfstudie. Bij Privé lessen bent u zelfstandiger aan het werk maar maken we al gaande een lesplan met haalbare doelen binnen een bepaalde tijd. De eerste les zullen we kijken welke manier van leren bij je past en wat je al kent en weet. Op die manier wordt een effectief lesprogramma per les samengesteld.

Studiemateriaal Italiaans - Italiaans voor zelfstudie van Prisma
Een boek dat veel wordt gebruikt voor studiemateriaal

Praktische info

Privé les vindt plaats bij De Oude Apotheek en kost 40 euro per uur. Bent u met een man/ vrouw, ander familielid of vriend (in), dan kunt u met zijn tweeën les krijgen voor 55 euro per uur.