Italiaans leren – A2.1

Komt u uit Schoonhoven, Bergambacht, Lopik,  Oudekerk, Lekkerkerk, Oudewater, Groot-Ammers, Polsbroek, Haastrecht, Gouda of IJsselstein en wilt u uw Italiaans verbeteren?

In deze cursus Italiaans halfgevorderd heeft u al wat kennis opgedaan tijdens een of twee cursussen Italiaans. U bent bekend met de tegenwoordige tijd, onregelmatige werkwoorden en de voltooid tegenwoordige tijd. U kunt al eenvoudige teksten lezen en luisteren. In deze cursus  Italiaans 3 leert u de condizionale bij nivo A2. U leert  uzelf genuanceerder uit te drukken. We zullen een begin maken met het bereiken van nivo A2, maar deze niet af kunnen ronden in de cursus. Het nivo A2 wordt behaald na de cursus Italiaans 5.

De les duurt 14 lessen van anderhalf uur en thuis besteed u, als u serieus wilt oefenen, nog drie uur aan het huiswerk. Het is mijn taak u te helpen uw schroom te overwinnen en te helpen met het durven maken van fouten. Het leren van een taal is er enorm bij gebaat als u fouten maakt.

Mocht u besluiten dat u mee wil doen aan deze cursus Italiaans halfgevorderd, dan kunt u een mailtje sturen naar info@dilatua.nl

Mozzarella in carozza en arancini uit Italie
Italiaanse delicatessen. Foto: Lotje Lomme

Boek

Cursus Italiaans in Schoonhoven
Nuovo Espresso 2

Het boek kunt u het makkelijkste direct bij de uitgever Intertaal.nl bestellen en thuis te laten bezorgen. Wellicht kunt u een tweedehands exemplaar bemachtigen via Bol.com, dan bent u wat goedkoper uit en hoeft u ook niet alle oefeningen zelf te maken, vaak is daar al wat in geschreven. Let er dan wel op dat u het goede exemplaar heeft.

Heeft u wat tips nodig om uw motivatie te behouden voor een volgende cursus? Lees dan mijn blog op ItalieUitgelicht.nl Kunt u wel wat tips gebruiken voor het behalen van succes in uw taalstudie? Lees dan dit blog over hoe je een taalstudie aanpakt.

Meer weten over locaties en cursusdata of over de docente Lotje Lomme  of docente Annemart Pilon?

Liever even persoonlijk contact? Bel 06 2323 4422

Een mannelijke kariatide in de Bolognese straat
architectuur in de Italiaanse straat. Foto: Lotje Lomme