Italiaans leren – A2.2

Italiaans leren? Komt u uit Schoonhoven, Bergambacht, Lopik,  Oudekerk, Lekkerkerk, Oudewater, Groot-Ammers, Polsbroek, Haastrecht, Gouda of Ijsselstein en wilt u uw Italiaans verbeteren?

In deze cursus gaat u verder met uw Italiaans. U heeft al wat kennis opgedaan tijdens een of twee cursussen Italiaans. De tegenwoordige tijd, de toekomende tijd, de condizionale, onregelmatige werkwoorden en de voltooid tegenwoordige tijd kent u al. Ook leest u al eenvoudige teksten en luistert u naar eenvoudige gesprekken. In deze cursus  Italiaans 4 leert u de over de futuro (toekomst) en de imperfetto, de onvoltooid verleden tijd. U leert  uzelf genuanceerder uit te drukken. We zullen een toewerken naar nivo A2, maar deze niet af kunnen ronden in de cursus. Het bereiken van het nivo van nivo A2 wordt afgerond in de cursus Italiaans 5.

De les duurt 14 lessen van anderhalf uur en thuis besteed u, als u serieus wilt oefenen, nog drie uur aan het huiswerk. Het is mijn taak u te helpen uw schroom te overwinnen en te helpen met het durven maken van fouten. Het leren van een taal is er enorm bij gebaat als u fouten maakt.

Mocht u besluiten dat u mee wil doen, dan kunt u een mailtje sturen naar info@dilatua.nl

Cima di rapa : het lijkt op broccoli
Cima di rapa – Italiaanse groente. Foto: Lotje Lomme

Boeken

Cursus Italiaans in Schoonhoven
Nuovo Espresso 2

Het boek kunt u het makkelijkste direct bij de uitgever Intertaal.nl bestellen en thuis te laten bezorgen. Wellicht kunt u een tweedehands exemplaar bemachtigen via Bol.com, dan bent u wat goedkoper uit en hoeft u ook niet alle oefeningen zelf te maken, vaak is daar al wat in geschreven. Let er dan wel op dat u het goede exemplaar heeft.

Meer weten over cursusdata en locaties? Bekijk dan deze pagina!

Een stadsbus en de twee torens van Bologna op de achtergrond
Bus in de binnenstad van Bologna. Foto: Lotje Lomme

Denkt u dat dit te moeilijk voor u is? Twijfelt u over uw nivo? Neem dan contact op via 06 2323 4422