Italiaans voor uw kind

Ben jij nieuwsgierig naar andere landen, ben je wel eens in Italië geweest? Ben je tussen de 8 en 11 jaar oud? Voor jou is er in Schoonhoven Italiaanse les voor kinderen.

In Schoonhoven kun je Italiaans leren van juf Lucina. Italië is een mooi land. Het heeft heel veel oude gebouwen en oude dorpjes. De huizen zien er anders uit, er zijn veel bergen, de zee is vaak mooi blauw en mensen eten andere dingen. Pizza en spaghetti ken je vast al! Italianen houden van mooie dingen. Mooie kleren, mooie auto’s en mooie muziek. En iedereen praat er……Italiaans natuurlijk! Wil je weten hoe het Italiaans klinkt? Luister maar eens naar dit liedje van de Italiaanse kinderen voor kinderen.

Een andere taal leren is echt leuk! Verwacht niet dat je na één cursus alles kunt zeggen wat je wilt. Een taal leren kost veel tijd. Misschien heb je wel een klasgenoot uit Syrië of Polen die Nederlands leert. Die hoort de hele dag niks anders en toch vindt hij of zij het Nederlands nog moeilijk.

Lessen zijn op ….dag vanaf … september 2019 van 18:30-19:30. In de groep zitten minimaal 6 en maximaal 10 kinderen. Een cursus van 14 lessen kost 99 euro. Dat is inclusief het boek Forte! en een tesoro (schatkist) om de woorden in te doen die je al kent. Deze krijg je van de juf bij de eerste les. Je hoeft geen huiswerk te maken.

Wil je meer informatie over de Italiaanse lessen op de Koningin Emmaschool die ik geef aan de plusklassen daar? Kijk dan op deze pagina. Di’ la tua heeft contacten met de Eindhoven Italian School, waar ook Italiaanse les aan (Italiaanse migranten) kinderen wordt gegeven. Ook ben ik bezig met het tot stand brengen van contacten met een Italiaanse basisschool. Misschien kun je over een tijd wel een kaart sturen naar een Italiaanse vriend!