In deze pasta workshop leer je in een ochtend de beginselen van de meest bekende Italiaanse primo (voorgerecht) Verse pasta: passatelli, farfalle, orecchiette. Ook maken we gevulde pasta zoals ravioli (tortelli). We sluiten af met een lunch waar de ravioli ons zullen gaan smaken. De passatelli, farfalle en orecchiette kun je meenemen naar huis en later in de week thuis zelf afkoken. De workshop is bij mij thuis en voor max. 3 personen.
Datum: 19 Oktober tussen 10:00 en 13:00. Kosten: 20 euro.
Wil je meedoen stuur me dan een mailtje (info@dilatua.nl) of appje (0623234422)
Verder lezen?
Ik experimenteerde al veel met de pastamachine. Zo schreef ik voor DItisItalie artikelen over sfogliatelle die ik maakte en over meelwormen pasta. Ook recenseerde ik het pasta kookboek van Janny van der Heiden en ik at 5 dagen pastagerechten van Antonio Carluccio. In Bologna bezocht ik een antieke kookwinkel en over dat bezoek en de pastamachines die ik daar kocht kun je lezen in dit artikel.







Meer weten over hoe je zelf verse pasta moet (af) koken en conserveren? Lees dan dit artikel!
Toch liever een cursus Italiaans volgen? Kijk dan bij het cursusaanbod!