Online docent Italiaans

Italiaans leren met een online docent Italiaans? Piacere! “Aangenaam kennis te maken”. Houd je ook van reizen? Een andere cultuur leren kennen? Houd je specifiek van Italië of de Italiaanse taal? Wij kunnen je helpen! “Di’ la tua” betekent: “zeg het jouwe”. Maar dan in het Italiaans.  Di’ la tua geeft online taaltrainingen Italiaans. De trainingen zijn gericht op volwassenen en we proberen daarom voldoende aandacht te geven aan het stellen en helder maken van duidelijke doelen. Ik begrijp dat u graag helder heeft hoe de taal werkt en de structuren achter een taal wil begrijpen, maar vooral om effectief te kunnen communiceren. Ik probeer u te betrekken bij onze keuzes voor de inhoud van trainingen en leggen u anderzijds uit waarom wij kiezen voor een bepaalde oefening of methode.

Sinds het Corona virus zijn alle trainingen online. Na uw mail / app / telefoontje maken we een eerste online kennismakingsafspraak. Daarin bespreken we uw wensen en behoeften op het gebied van taalverwerving en bepaal ik uw nivo. Vervolgens stel ik een programma samen voor 10 lessen van 60 minuten. Gedurende de training is er de mogelijkheid de inhoud aan te passen indien nodig. De prijs voor 10 lessen is 110 euro, gelijk de prijs van uw groepscursus voorheen. 11 Euro was mijn richtlijn voor de uurprijs per persoon. U krijgt daarmee een op maat gemaakt programma en heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding te pakken. De prijs is niet marktconform, vanwege mijn gezondheid ben ik soms genoodzaakt een les uit te stellen.

Italiaans leren voor beginners

Met het leren van een taal, leer je niet alleen nieuwe woorden voor dezelfde dingen, maar ook leert u een andere cultuur kennen. Het leren van een nieuwe taal is goed voor uw ontwikkeling en houd je jong! Ooit gaf Lotje les aan een dame van 100 jaar! Iedereen kan een taal leren. Het Italiaans is een prachtige melodieuze taal en Italië is een land met een rijke geschiedenis en cultuur waar we graag over vertellen. Het Italiaans is één van de meest geliefde talen om te studeren.

Italiaans leren voor gevorderden. 

Veel mensen beginnen met een cursus Italiaans, maar u heeft doorgezet. U heeft al één of meerdere cursussen gevolgd en wil nu graag uw kennis verdiepen. Daarbij kunt u de hulp van een docent of de gezelligheid van medestudenten goed gebruiken!

“Ik krijg de woordjes er maar niet in!” horen we wel eens van leerlingen. Als je dit leest ben je waarschijnlijk geen scholier, maar al van middelbare leeftijd of gepensioneerd. Dit heeft gevolgen voor de manier waarop je een taal leert. Je zult andere strategieën moeten toepassen om je de stof eigen te maken. We proberen bij te blijven in ons vakgebied en zijn erg geïnteresseerd in hoe volwassenen leren.

Italiaans leren: Italiaanse cultuur

Als je de taal wilt leren is het handig als je van het land gaat houden en alles opneemt wat met het land te maken heeft. Cultuur snuiven dus! Daarom geeft Lotje workshops pasta maken plus lezingen over de antieke Italiaanse cultuur. Deze zijn vaak in de vakanties, op het moment dat er geen reguliere lessen zijn. U kunt ook een lezing volgen zonder Italiaans te studeren. De lezingen zijn in het Nederlands en open voor iedereen. Ook organiseer ik met Taalbureau Scriptura taalcafé’s waarbij Italianen en Nederlanders elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar in gesprek kunnen gaan. Lees meer over het cultureel programma op deze pagina.

Meer weten? Bel Lotje op: 06 2323 4422

Wil je alvast wat tips over hoe je succesvol Italiaans kunt leren? Lees dan dit blog!

Lees ook alvast mijn beste en meest gelezen blogs over online Italiaans leren, Italiaans leren zonder grammatica en woordenlijsten , mijn review van grammatica oefenboeken: Ouderwets je grammatica oefenen en mijn blog over Italiaanse examens zodat je weet wat je kunt verwachten.

Wilt u aan de slag met online leren zonder een online docent Italiaans? Bekijk dan deze blog