Pastaia

Pastaia is het Italiaanse woord voor pastamaker.

Ik maak verschillende soorten gevulde pasta.

  • pompoen, mosterdfruit en amaretti koekjes (tortelli di Mantova)
  • ricotta spinazie
  • aardappel, munt en schapenkaas (Sardijnse culurgiones)
  • peer en gorgonzola
  • kruidenricotta
  • aardappel, ansjovis en bieslook

Daarnaast maak ik lasagne met tomaat, aubergine, bechamel en kaas.

Ook maak ik gnocchi en andere soorten pasta.

ravioli2,50 euro per 100 gram
lasagna2,00 euro per 100 gram
gnocchi1,50 euro per 100 gram
tagliatelle, orecchiette, passatelli, spaghetti1,50 euro per 100 gram

U kunt via Facebook en Instagram volgen wanneer ik pasta maak, dan contact met mij opnemen en bij mij thuis afhalen. U haalt het meestal bevroren bij mij af.

Wilt u meer weten over het conserveren en afkoken van de pasta, bekijk dan deze pagina.