Privé lessen Italiaans

Denkt u dat uw talenten het beste tot zijn recht komen met individuele aandacht? Dan zijn privé lessen iets voor u. De privé lessen Italiaans worden voor u op maat gemaakt en afgestemd op uw behoeften, vragen, talenten en mogelijkheden.

Als u gemotiveerd, doelgericht en zelfstandig kunt werken is dit iets voor u. Ik schreef een blog over Italiaans studeren met succes. Herkent u zich in dit profiel? Of wilt u het graag ook zo doen? Ook schreef ik een blog over de methode die veel wordt gebruikt bij zelfstudie: Italiaans voor zelfstudie. Bij Privé lessen bent u zelfstandiger aan het werk maar maken we al gaande een lesplan met haalbare doelen binnen een bepaalde tijd. De eerste les zullen we kijken welke manier van leren bij je past en wat je al kent en weet. Een effectief lesprogramma wordt per les samengesteld.

Ik geloof erg in de coachende rol die een docent heeft. Het is vooral mijn taak u te helpen bij uw motivatie en uw doelgericht en effectief leren. Het leren leren, daar gaat het wat mij betreft om.

Privé les via Skype

Woont u wat verder weg van Schoonhoven en vindt u het makkelijker om vanuit huis les te krijgen? Dan is het ook mogelijk om lessen te volgen met blended learning en via Skype. Via deze methode kan ik u via een eenvoudige digitale leeromgeving helpen om verder te komen met uw Italiaans. Mijn Skypenaam is lotje.lomme. Deze lessen kosten 40 euro per uur.

Studiemateriaal Italiaans - Italiaans voor zelfstudie van Prisma
Een boek dat veel wordt gebruikt bij zelfstudie